Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Småstad II


Munkfors är faktiskt riktigt vackert

om man är i Hans ateljé




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det kan jag bra tänka mig!
*avis*
2007-08-22

  TiVa
:) Vad roligt!!!
2007-08-21

  Hans w-art Westlund VIP
tackar :)
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious