Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olinjerat


Ritar vägar på orutat papper

raka, krokiga och sådana
som snirklar sig fram
bakom vindpinade tallar,
som för dialog med havet
allt medan människobarnen
ligger i dvala

glider ut i perforierna,
över kanten på urrivna blad

väjer för den horisontala rakheten

v
a
n
d
r
a
r

med oknytna skor

finner en ådra

faller mjukt
på de onåbara ordens blå tuva.










Fri vers av _Mian_
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-21 21:52



Bookmark and Share


  noname_realmind
Surfar med i denna din fascinerande vandring på orutat papper... \"oknutna skor\" känns skönt och annorlunda att vandra omkring i...
Och sen slutet: \"faller mjukt
på de onåbara ordens blå tuva\"
- HÄRLIGT! *applåd*
2007-08-22

  Ulf Lagerholm
Det här är ju bara fantastiskt! \"vandrar med onyktra skor\" Vill läsa mer. Klappar gör jag. Rytmiskt. Som du skriver!!
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_