Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träffade honom idag, han tittade in i mina ögon och med blicken sa han: Jag hatar dig


Jag är ledsen att jag gjorde dig ledsen

Jag är ledsen att jag gjorde dig ledsen

men våra tårar ska inte vara ofallna


Jag är ledsen att det värker när du ser mig

men jag kan inte vara osynlig



Jag är ledsen att dina tårar värker i mitt bröst och att dina ögonfransar inte längre pekar mot solen

Jag är ledsen att jag gjorde dig svart



Förlåt

med du vara bara en utväg

En varm hand i all kyla




Jag är ledsen att jag lyckades lura mig själv att tro att du var kittlet i magen

men vi var inte ingenting






Vi var varandras nallebjörnar i det mörka rummet med monster under sängen.





Fri vers av Mi
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-08-22 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi