Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledsen bundis med mörkret


helvete, satan, helvete
jag är verkligen sjuk, i skallen
jag borde lagt mig i sängen
för längesen
helvete
jag saknar mitt gammla hem
jag kommer aldrig hitta dit igen

jag förstår inte varför
varför jag alltid vill ha mer
av situationer som förstör
just nu letar jag efter nya fel
hos mig själv
jag önskar att jag vore död
men jag är alldeles för snäll
det förstör, det förstör, det FÖRSTÖR

Förstör!!!!










Fri vers av blåljus
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-08-22 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus