Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska vara borta varje dag


Han säger inte att han är svartsjuk

Men han tar mej som om jag skulle vara försvunnen imorgon

och då är jag nöjd




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 07:51



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
längtan är ett bra bränsle för kärlek
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious