Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jadu. snabbt ihopslängd men under konstruktion! =) ENJÖJ! \"KRAM\"


ten miljoner miles från graceland



det är någonting så jävla ensamt
med din hud mot min
noll kontakt vid närkontakt och det
är någonting som viskar till mig
det har ingen röst
men talar alla språk och
inte fan är det kärlek
inte fan är det
det

JAG SPRETAR ÅT ALLA JÄVLA HÅLL
men vet inte vart jag står
jag sträcker efter något
jag aldrig letat efter och som jag
aldrig kommer hitta
jag ljuger, jag ljuger, jag ljuger
jag ligger brevid dig i din jävla säng
med maten som du köpt
för pengar som du tjänat ihop vilandes i magen
och jag ljuger
med sån stil



jag är fan
ten miljoner miles från graceland och inte
kommer jag att hamna i himelen









Fri vers av Jull
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 11:22



Bookmark and Share


    crapcat
"det är någonting så jävla ensamt
med din hud mot min"

hela den här texten liksom skriker av desperation. du förmedlar känslan jättebra, känner igen mig. jag älskar ditt sätt att skriva, och slutet får mig verkligen att fundera på om jag ska bokmärka.
applåderar gör jag i alla fall gärna, det här är riktigt bra!
2008-08-05

  carmie
Jag älskar det här!
Du kan verkligen!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Jull
Jull