Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småby VII


vid badstrandens kant
en bit in bland sly och träd
minns jag en brasa

musik alkohol
halvskumma sommarnätter
flickor och pojkar

nu finns ingen där
alltsammans är igenväxt
eller helt borta

men nya minnen
bland generationer

växer också fram




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-22 22:15



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fin gillar sådana här filosofiska
sentimentalpärlor
2007-08-25

    Maria Malm
Livet går vidare, även i småbyarna, fast det ser annorlunda ut nu..
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP