Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon har en kniv i sitt bröst

hon har en kniv i sitt bröst
att andas är svårt
blodet når aldrig hjärnan
och hon kan inte tänka klart

att bli sårad av honom
prinsen av allt som är gott
det är som Balders tistel
murar och försvar håller inte
och allt rasar samman




Fri vers av frostnypon
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-23 10:21



Bookmark and Share


  Nikatta
du skriver fruktansvärt vackert, sagolikt på riktigt
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

frostnypon