Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

penna som lever

sätter pennan mot pappret.
börjar att skriva
låter penna leva.
föda bokstäver på pappret.
bokstäver som bildar ord.
ord som skapar hela meningar
meningar med betydelse
meningar som uttrycker mitt inersta
alla de ord som jag vill säga
som yttrar mitt innersta.



© Lillduvan




Fri vers av Lillduvan
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan