Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugotredje augusti-07







Solglittret når
morgonsuddiga ögon


den här dagen
har ingen likhet
med gårdagen


om jag gör mitt yttersta
att presentera mig

från min bästa sida




Övriga genrer av Bim
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 11:30



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Fin, skön text.:)..men här presenteras det minsann från den värsta sidan...skitväder med andra ord!
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim