Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykeltur nummer två




Hur gör man
för att få
själen att blunda



förresten
vad är det som säger
att själen är seende



och vad är det
som säger
att man har en själ




är det bara tanken
som vandrar fritt

och ibland
kommer för nära elstängslet




Övriga genrer av Bim
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 11:48



Bookmark and Share


    legolas
De två sista stroferna så BRA !
2007-08-23

  Åsa Gustavsson VIP
själen märks då och då
när strömmen kopplas på...
2007-08-23

  Rachel Roth
för mig är detta oskyldiga frågor
som är lekfulla och allvarliga, blir glad av dem
och de får mig att fundera....
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim