Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLI INTE FÖRÄLSKAD I EN POET

BLI INTE FÖRÄLSKAD I EN POET

Diktarens möda
får pennan att glöda
När dikterna är skrivna
är känslorna upprivna

Så bli inte förälskad i en poet
för han vill ha dikter i sin
verklighet


Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 479 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-23 13:54



Bookmark and Share


  Erik L
Så sant så sant
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G