Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poker

som en pokerspelare
förhåller jag mig
till lögnen

så länge den ingår
som en del av
spelets regler

kan den accepteras




Fri vers av Anders P VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP