Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blinde

 

miljoner

det tycks mig miljoner

sekunder sen du åkte

 

för att finna dig själv

sa du

 

jag förstår inte

 

du fanns ju här hela tiden

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 611 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-08-24 00:18



Bookmark and Share


  sistermoon
Igen! Kort. Tycker om korta, att med några korta rader fånga ... känslan. Du kan det här =)
2007-09-05

  Dilsewat
Denna var vacker!
2007-08-28

    legolas
Superb sparsmakad poesi. Slutraden perfekt.
2007-08-25

  Erik L
Jag gillar dikten och det blir effektfullt med rader med enstaka ord. Den sista raden omsluter dikten väldigt bra.
2007-08-25

  Thommy
Bra beskrivet om hur olika vi är, gillade den.
2007-08-24

  Eline.P
Strålande skrivet om hur lätt det är att misstolka och gå förbi varann.
2007-08-24

  stronza
kanske ville han/hon visa dig sitt sanna jag och det du såg var inte det han ville att du skulle se.
vem är den blinde?
2007-08-24

  Cris
Ja det är konstigt. Bra skrivet och filosoferat
2007-08-24

  Antropofagen
Miljoner sekunder är är drygt elva dygn .
2007-08-24

  Lejonhjärtas poesi
Härlig tankfull poesi om den blinde.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita