Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resedagboken

 

 

hela vägen dit

konstruerade vi

en slags tystnad

 

vi föll isär

genom landskapen

 

med varje mil

som ett oläkt avstånd

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 457 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-11-14 11:19



Bookmark and Share


  ms. r ghazale
det här var den mest intressanta resedagboken jag tittat på ;)
2007-12-28

  Larz Gustafsson VIP
\"Vi satt tysta många mil...\"
Det var sedan hon sade: \"Skyll på stjärnorna...Skyll dig själv som lever dessa underliga da\'r\"
2007-11-29

  stronza
mycket bra!
känns igen, bra beskrivet
2007-11-28

  Död Mans Hand
stora ord som för en resa i flera dimensioner
,många möjligheter. orden sprider nån slags inbunden
stämning lite uppgivet fast bitterljuvt på nå sätt ändå hmm.

gillar skarpt slutraderna (ser ett par olika bilder av de, som vagt hänger ihop som en dröm)
men även det innan är mästerligt!
2007-11-22

    wilja
ja, det är inte första gången jag ser en resa hos dig, en färd som du tonsätter perfekt. gillar att man kan tänka vidare efter varje stycke. slutet känns sorgligt oundvikligt och \"en slags tystnad\" tolkar jag, just nu, med det typiskt igenkännande hur man kan snacka mycket utan att något egentligen sägs.
faller som vanligt för din sparsmakade stil som ger maximal effekt.
2007-11-21

  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet!
2007-11-18

  VITRIOL
Ja...
Varför gör vissa distanser så ont?
Du fångar verkligen \"det oläkta\" i tid och rum och jag känner mig som så ofta tacksam över hur du lyckas sätta ord på så mycket som finns i det tysta mentala och hjärtliga rummen inom.
2007-11-15

  sistermoon
Åhhh ... hög igenkänningsfaktor. Vackert skrivet.
2007-11-14

    ej medlem längre
ett uppbrott under resans gång, så läser jag denna vackra dikt!:)
Bravo!
2007-11-14

  Erik L
Kommer att läsa många gånger. Väldigt bra skrivet och gillas mycket!
2007-11-14

  Jan Linderoth
Usch känner trycket i hjärtat inför den här. Det finns mänskor man inte kan umgås i tystnad med. Oftast de rädda. Och de gör en stum av samma anledning. Nästan för bra diktat.....
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita