Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Hemsk Dos Av Rött Gift


de regnade igår
när vi hördes första gången
det blixtrade och var kallt
jag älskade dig, från första stunden
för mig är du perfekt

… men jag vågar inte träffa dig
jag är för feg för sex
och för osäker för värme
mina tårar vet
när de droppar
och drunknar i bensin glaset

mina tankar misshandlar
mig med kärlek
och min mun skrattar
en meter ifrån mig…

väggen förvandlas till blommor
jag skakar, skriker och vill dö
en osäker bland rosor
en feg, i en främmande värld
(jag är helt förstörd)

ditt leende svider
det var det vackraste jag sett
dina gröna ögon kan dra åt helvete
två gröna, mästerliga skönheter
och det var bara ett fotografi
men jag har hört din röst
(den skär fortfarande inuti…)
den var det finaste jag hört

taket känns obehagligt lågt
skrivbordet studsar fram och tillbaks
mina tårar rinner tyst
jag kan se dig helt klart

hur kan någon vara så svag?




Fri vers av blåljus
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus