Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ostyrbart


plötslig klarsynthet
underbara ögonblick

kosmisk närvaro




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-24 08:51



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
ja, vacker närvaro.
2007-08-24

  Maria Zena Viklund
o väldigt vackert!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP