Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjuder gärna på kaffe






Som en katt
på silkespapper

rör sig någon
ogenerat
i mina tankar


natt som dag



skickar ut ett lockrop
och lyssnar


tystnaden trampar så hårt
att jag inte uppfattar
om det finns ett eko


ännu mindre ett svar







Övriga genrer av Bim
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 14:12



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Lockropsdikt såå härlig..hoppas svar kommer...men....kommer inget svar så bjuder jag på vaniljhjärtan som tröst:)
2007-08-24

  ÅsaLena
\"som en katt på silkespapper...\"
Gillar din dikt - du fångar min fantasi och mina sinnen!
2007-08-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
B ra!
I dag,
M insann,
* högtalare
* skulle
*ge, tur!
2007-08-24

  Rachel Roth
knivskarp och stark denna!! samt med humor som så oftast från dig
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Bim