Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecken under blåsvart yta


Böjer tankar över dig

det finns tecken
och oformulerade ord
som spränger småsten ur urberg
under broar med osmidda fästen
som blänker i blåsvart vattenyta

ringar av ett vi
som inte låter sig slutas

jag välkomnar det inkommande regnet

de osynliga stegen.











Fri vers av _Mian_
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-27 00:01



Bookmark and Share


    Lillemor
Att övervinna rädslor
kräver vilja o mod,
det är nog då vi spränger
småsten ur urberg
o ser blänket.
Skönskrivet, mian.
Tycker mycket om din
poesi!
2007-08-29

  noname_realmind
En ordmystik som gör mig stum...
Formidabelt Mian!!
**mega-applåd**

\"böjer tankar över mig... /...ringar av ett vi
som inte låter sig slutas\"
- bara så så läckert, en djuppool av ord man vill simma i...

I denna har du lyckats med en så magisk ordbild, att man liksom måste smaka av den med själen... :))

(fast rubriken är ALLDELES för lam för denna fina dikt tycker jag... fundera över något mera i ton med det väldigt fina du skrivit här)
2007-08-27

  Mats VIP
Tycker du har fångat det ofångbara på ett fint sätt i denna skrivelse Braaaa!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_