Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*-*_*-*


Tsunamitankar


\"Det värsta med att ta sitt liv
är det som kommer sen\"
sa du, med inget alls motiv
och ingen aning än

\"Att ligga i en kistas ro
och andas dålig luft
att smälta in i markens mo
är trist, och ej förnuft

för djupt i jordens smuts och krafs
finns inga friska tag
nej jag vill bli begravd till havs\"

- din vilja blev din lag




Fri vers av Karl
Läst 561 gånger
Publicerad 2005-04-10 14:01



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Kan bara hålla med nedan! De två sista raderna gjorde susen!
2005-04-28

    Hades Is Rising
Så jäkla bra skrivet!
Jag ryser när jag läser den men känner ändå friheten knacka på min axel. Det finns inget friare än havet. Kram
2005-04-22

  madinsane
absolut strålande vackert. bejublande vacker hyllning. bravo!
2005-04-10

  Masoud Vatankhah
Fint och vackert!
2005-04-10

    Yfemia
Bra formulerat allvar och rim utan det blir långsökt.
2005-04-10

    popoffer
jag älskade den här dikten, de två sista raderna! underbart
2005-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Karl