Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Bella (LaPetiteRobeNoire)


Det är inte mycket jag begär...

...Jag vill ju bara:

lyssna till din röst hela natten när vi dricker vin som jag köpt i ett garage medan solen somnar och Blind Faith snurrar runt runt i huset och jag röker min hundrade underbara cigarett och i mitt huvud vinglar det sådär lagom och jag säger allt det där som ingen annan får höra, kanske till och med sådant som får mina kinder att bli ännu rosigare än innan och jag vill ju bara att vi ska skrika högt ut i tomma natten att JA! HONOM VILL VI KNULLA! för det är ju det vi hellst av allt vill, för vi älskar hans homosexuella överbett, det gör vi faktiskt och vi ska prata mycket och länge om hur tjocka vi egentligen ska bli innan vi ska raka av oss allt hår och jag vill ju bara baka in dej i min blåbärskaka för ingen är väl sötare än du och vi ska prata skit om vägverket och sjunga högt \"What\'s your name, who\'s your daddy\" medan du provkissar min nya toalett och när vi väckt månen med vår skönsång och jag svalt en och annan nattfjäril vill jag bädda ner dej djupt i min soffa för du är prinsessan utan ärten och jag är bara sådär härligt full och jag vill ju bara att vi ska göra allt det där NU!




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-24 21:55



Bookmark and Share


  fillatelli
Don´t stop me now...

I´m having such a good time
I´m having a ball
2007-10-24

  TiVa
*skrattar gott* Haha, den här var helt underbar! Jag gillade mest raden omhans homosexuella överbett och naturligtvis att ni skulle prata skit om vägverket!!! Åh så jag skrattade... :) Jättebra!!! Härlig vänskap!
2007-08-28

  LaPetiteRobeNoire
nu ska jag knåpa ihop en dikt till dig
fast först frukost för att stärka skriv-nerven!
2007-08-25

  LaPetiteRobeNoire
åh min älskade emelie jag vill svälja tusen nattfjärliar för dig i takt med blind faith och vinklunkandet
må illa av alla elvahundra cigaretterna och bara må bra utan män utan bekymmer på din trapp långt bort från allt
2007-08-25

  Hans w-art Westlund VIP
gott flöde :) gillar mest strofen med nattfjärilarna. de är väl sådana där gröna larver innan de blir det?

och vad är \"Blind Faith\"? något med Queen igen?
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious