Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slav?

Är du en slav?


Är du slav under något, under någon?



Jag bara undrar…


Du verkar bära bojor.
Bojor som tynger ner dig
Bojor som begränsar dig.

Ser ut som att du verkar bunden...



Vill se dig lycklig
Jag vill se dig fri!




Får jag befria dig?
Tillåter du att jag löser dig fri så att du kan lämna dina bojor?

Bara undrar…

Vill bara att du ska vara lycklig och fri.


©Lillduvan




Fri vers av Lillduvan
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan