Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kadaver

skandalöst hur dina läppar format sig som land och rike
kyssarna rinner som blod ur ett nyss styckat kadaver




Fri vers av bruise
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bruise
bruise