Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ihopsydd dagdröm


blickar uppåt
krockar med lyktstolpar
och det fina vädret
studerar sommarens möjligheter

glömmer att allt egentligen
bara är en ihopsydd dagdröm
som spruckit i sömmarna
alltför många gånger förut






Fri vers av Charlie
Läst 589 gånger
Publicerad 2005-04-10 17:42



Bookmark and Share


  Sara Hedgren
ett konstaterande av verklighetens under... snyggt jobbat!
2005-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Charlie

Mina favoriter
du kan väl se mig ibland