Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖKANDE EFTER SVAR

SÖKANDE EFTER SVAR

För första gången kom jag
till sans
Att i hela mitt liv har jag varit
ledsen och nere

För tårar faller tyst som ett blad
från träden
Den dalar ner och hamnar så
småningom där jag skulle
ha haft mina fötter

Sökandet efter ett svar, som inte fanns
Ett sökande efter någon att älska
men hela tiden fanns min kärlek
så nära mig



Mr GRapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G