Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan tid

Klockan har stannat

Allt skrämmande har dött ut

Du kan titta nu




Bunden vers (Haiku) av Nudelslabb
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 23:31



Bookmark and Share


    så är det bara.
eller stämmer.. den bara känns stämmande
2007-08-26

    så är det bara.
stämmer. den var fin:D
2007-08-26

    Issand. VIP
\"du kan titta nu\"

gillar den!
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb