Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Snurrar På Som Vanligt


livet suger, precis som vanligt
jag skaffade en kk
för att sedan göra bort mig
jag var kåt, men för svår
och det är kallt
en natt i gruset...

det blåser obekvämt och regnar
när jag vaknar
(trodde aldrig jag skulle somna)
bredvid mig ligger ångesten
han är tyvärr vaken
vaken och beväpnad
tänk om jag hade svaren...

hemma igen (eller i lägenheten)
jag onanerar, duschar och bryter ihop
jag är trött, men det är inte ångesten
och jag blev just
pigg av paniken...

misären, är en del av livet
och jag sitter fast
i den delen.








Fri vers av blåljus
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-08-26 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus