Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Based on a picture in blue


In the blue


Waiting in the room of blue
Longing and aching for you
Placed near the window of despair
Sometimes life’s so unfair
Everybody was there –
But you

Pockets full of money
Means nothing without honey
I keep on starring at the door
But you’ve closed it harsh ones more
Like many times before –
Locked me out




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 11:10



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
både bra och dåliga nyheter (?)
i välpoetad \"blue\" engelska
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för