Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny dag







en ny dag

som jag vill fylla med kärlek

räcka ut en hand

och laga det som är sönder,

hela det som gör ont


men en ny dag

gryr

där jag står förlamad

bakom min skyddsmur

och ser på












Fri vers av Mmm
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-11-13 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm