Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poem about that thing called humanity that no one seems to longer possess.


The Crossroads of Morality

The easy road is laid with sin
A road of hate and wrath
Upon its paved walk lies my kin
Their pains make up my path
At journey\'s end I will be judged
It tears on my mentality
But yet again, I choose the same
At crossroads of morality




Fri vers av Mirtul
Läst 610 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 16:39



Bookmark and Share


  Mirtul
Min syn på hur vi inte längre kan kalla oss människor med gott samvete.

Jag satt på pendeltåget hem härom kvällen då några grabbar står och talar högt och tydligt om hur de skall \"banka skiten\" ur en person som uppenbarligen har fel sexuell läggning enligt dem.

Alla människor som sitter på tåget hör det, och alla reagerar på samma sätt (tyvärr också jag måste jag skämmas att säga). Man tittar ut genom fönstret och tänker: Om jag inte lägger mig i så kommer de inte komma efter mig.

Vart är världen på väg, och kan vi med gott samvete fortfarande kalla oss människor.

Cred till de människor som fortfarande vågar göra det rätta. Hoppas bara att jag en dag hittar dit själv.
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Mirtul
Mirtul