Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tröttnar...


jag vill inte kärleksfullt sudda bort \"osexig\"


skriker; utstöter oigenkännliga läten; formar munnen;
men orden fastnar där i halsen; luftstrupen är för trång
för känslorna som måste sättas ord på; målas upp; grävas upp
ur minnet; gråtas ut
jag älskar inte döden; men i mina drömmar vill jag dö
och inte för att du är värd att dö för, inte för att du är värd
mina tankar; min kollaps; mina avgrundsskrik och;
händerna finns där på min kropp gör mig
illamående, får mig att frysa fast den nu sägs
att det blir tjugofyra grader varmt och två meter per sekunds vind

dina himmelsblå byxor finns alltid med i mina drömmar;
blodfläckade och jag känner då tallbaren mot ryggen
stenen mot huvudet och skräcken i kroppen
kyssen den första; den mysiga; lagomt hetsiga
men händerna, smygande händer runt midjan
och sedan över dom små brösten som inte;
nej, inte; ville bli rörda; rör inte här
\"spänn av, var inte så tråkig, det är osexigt\"
vill vara sexig, som playboybrudar med silikon;
nej, helst som någon fransyska med lagomt
svalt utseende
men jag är osexig; ändå hände det här mig

i mina drömmar är döden alternativet
men i verkligheten är det ni




Fri vers av Chainsawkittin
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-08-26 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chainsawkittin