Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fält


naturen är svart
stora fält av rött och gult
och

så mycket mer




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-08-26 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP