Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en viktig stund, sam-tal


SAMTAL

Vi talar
om vind och regn
om tv-kablar, koaxial, hane och hona
om Rea på Jysk, 10 kronorsstolar
om vad barnen pratat om
om att somna i badet
om skärsår vid salladen, i armbågen
om livet
om resa till Danmark

Och all oro
och svärta
lyfter i kvällen
innan
puss och gonatt




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-26 22:39



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Vardagen innehåller verkligen allt mellan blodpudding och framtidsdrömmar... och du fångar det perfekt! Härligt skrivet!
2007-08-27

  Maria Zena Viklund
härlig o skön att läsa, applåderar!
2007-08-26

  DanSan
****************************

Mmmm. . . vacker och skön vardags-
betraktelse även om det är söndag.
Med ett härligt finstämmt flyt i texten!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

****************************
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth