Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"han var inte värd dig\" försöker vännen trösta men hon vet att hon har fel


Snyftande försök till att limma ett hjärta

Efter ett sista snyft upptäcker hon
att hon har snorat ner din tröjärm

på den blöta kinden söker sig mascarafyllda tårar
efter slutkanten
någonting att falla från för att sedan glömmas bort
men varje droppe minns hon
varje bottenlös tår var lika värdefull
lika meningslös

Nu sitter hon här
i din famn
och gråter

söker vännens tröst när kärlek sviker
hon har varit där förut
hon har lagat sitt hjärta så många gånger
att det har fått ett extra lager bara av
lim och tejp

Är det så konstigt att hjärta rimmar på smärta
tänker hon tyst för sig själv




Fri vers av kevlarsjälen
Läst 569 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-27 00:57



Bookmark and Share


  Söder
Fint ihopdiktat om smärtan... och visst är det väl så, att har man ett hjärta kan man också känna smärta.
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

kevlarsjälen
kevlarsjälen