Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se måsarna äta det sista av dig

Jag skrev varje bokstav i ditt namn
på varsin skrynklig lapp
cyklade ner till hamnen och studerade hur
måsarna lekfullt jagar varandra
jag låter vinden stjäla ditt namn
lapp för lapp
Ser dig flyga iväg mot horisonten
de nyfikna fåglarna tror att du är mat
äter upp ditt namn
äter upp dig



som du åt upp mig




Fri vers av kevlarsjälen
Läst 565 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kevlarsjälen
kevlarsjälen