Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett band mellan två ensamma människor

Rökmoln ur munnen
från trettiograders kyla
kom det kärleksfulla hatet
som en högerkrok
Nu blöder vi tillsammans

Glas på marken och hål i himlen
”om du dör för mig är jag din”
novemberonda ord
julivarma tankar
lyspylvita läppar
Dö för mig

Ljug mig hel
se alla brister tro på tankarna som göms
bakom ditt lockiga hår




Fri vers av kevlarsjälen
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-11-30 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kevlarsjälen
kevlarsjälen