Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är en solros utan värme


kanske möter vi våren ihop

När mina sista blad vissnar
och jag långsamt torkar
glöms bort
ruttnar
ska du vara med mig
brevid mig, framför mig, i mig
och pumpa blod i mina torra vener
tills jag blommar igen.




Fri vers av kevlarsjälen
Läst 501 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-28 17:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vackert bildspråk.
Bravo
2007-10-28

  Tini Tut
Jag hoppas att ni möter den ihop.Fint.
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

kevlarsjälen
kevlarsjälen