Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
C\'est pour toi, grâce a toi, á nouveau je respire.


Bland korpar och skator

Jag stjäl
likt en korp borrar jag klorna
i allt som pulserar blod
och stjäl det

Inget samvete har jag
för endast själar
känner skuld




Fri vers av kevlarsjälen
Läst 322 gånger
Publicerad 2008-05-17 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kevlarsjälen
kevlarsjälen