Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga monster under sängen när du andas tätt vid mig

Du säger att jag är det finaste som finns
kysser min nästipp
och viskar ordet \"älskling\" i mitt öra tills jag somnar
med huvudet närmast ditt hjärta
Jag känner dina djupa andetag i mitt hår
och till sist lär jag mig rytmen av ditt pulserande blod

Jag letar efter din hand
finner ditt beniga ringfinger
och kramar åt med all min kraft
Aldrig vill jag lämna den här ön
som vi har skapat
i hörnet på ditt rum

dina kantiga axlar rör sig i takt
med dina små snarkningar
Jag vill aldrig vakna igen
föralltid sova i din trygga famn
och drömma om dina skeva tänder
som nyfiket hoppar fram
när du ler på ditt egna alldeles
underbara sätt




Fri vers av kevlarsjälen
Läst 540 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-27 16:39



Bookmark and Share


  självdestruktiv
Du beskriver det vackra med det inperfekta på ett underbart sätt i den här dikten.
2007-08-28

  Albert
så söt dikt!
särskilt tänderna som hoppar fram där hihi
2007-08-27

    eventualiteter
fin! :)
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

kevlarsjälen
kevlarsjälen