Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om och om igen...tror det är nåt tekniskt fel...


Brandlarmet går

Öppnar lykta dörrar
Innanför ylar ett hjärta
Bävar när jag förstår
Att det är brandlarmet som går

Beträder mörka skogar
Där nödbedd gubbe bor
Himlen brinner i söder
Änglarna larmar däröver

Ringer till larmcentralen
De skickar en väktare ut
Larmkoden vant han slår in
Så brinn hjärta brinn

Öppnar flera dörrar
Det brinner här och var
Larmet ånyo ljuder
Hjärtat på spisen sjuder

Ringer då ett, ett, två
Ett nummer jag hoppas på
En Brandman rycker ut
Hårdkokt hjärta gör sin debut

Lägger hjärtat på is
Där får det ligga ett tag
Då tjuter det blott korta stunder
För att lära mig kärlekens grunder
















Fri vers av Carola Jeryd
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-27 15:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
när det blir snö endera dagen så kommer tassarna mina att synas och du behöver inte längre undra över var katten jag varit
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för