Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seende tavlor

 

 

Snurrande hjul

vibrerande väggar

seende tavlor

leende avhuggna huvuden

skrattande levande

leker tillsammans

skrik som ekar utan röster

alla hörs vi samma

Alla speglar visar samma och för en dag är vi alla likadana

för en enda dag är vi alla

barn

 

och lyckliga igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 16:28



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välbehagligt förvillande ... med ett avslut som tilltalar mej mycket... ja...
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*