Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiss

 

 

inatt är du en tanke

en varm punkt i mig

 

jag ger dig mina drömmar

 

så säg mig

hur vill du bli drömd?

 

 

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 1041 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2007-08-30 22:50



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så säg mig hur vill du bli drömd, helt underbart!
2008-08-21

  J A Nicander
Än en gång imponerad aver din fåordiga magi. Du fångar så mycket på så få rader. \"Hur vill du bli drömd?\"....förförd och berörd av din text!
2008-02-17

  Alstermark
\"hur vill du bli drömd?\"

Fantastisk formulering! Tack!
2008-02-11

    Trast
Mycket fin fråga!
2008-01-13

  Snubblaraldrig
Åhh va bra!!
Denna vara bara sådär mitt i prick alldeles rätt!
Mysig och drömmande :)
//Gabbi
2007-12-03

    Mickey Blue Eyes
Gillade denna!
2007-12-02

  issac.a.m
Tycker mycket om ditt sätt att framföra din poesi ..
Vilka underbara bilder du lämnar i i läsarens huvud...Underbart
2007-09-18

  AneLa
klockrent ;D
2007-09-14

  Lilla My* VIP
Skön skiss du målar upp här! Vackraste dröm**
2007-09-13

    Lindizz
Underbar text, som en varm kärleksförklaring..

Toppen bra skrivet!
2007-09-12

  Stjärnöga
Vilken underbart
vacker kärleksförklaring!

Så känsligt och poetiskt
beskriven.

Helt underbar! :)

Applåderas!
2007-09-11

  sistermoon
Kort och underbar! Vilken gåva du ger ... =)
2007-09-05

  Xhantippe
Skön fråga* gillar formuleringen \"du är en varm punkt i mig\"
2007-09-02

  Håkan Tendell
Intressant fortsättning på temat från din dikt \"Historieskrivaren\"
2007-09-01

  Thommy
Tänk om man fick välja det, bra text.
2007-08-31

  Sanchez VIP
halvkokt utan salt! så vill jag bli drömd :)
nej, skämt åt sida så är din minimalistiska dikt väldigt fin
2007-08-31

  stronza
ja, det var en intressant fråga. skulle man verkligen vilja få reda på ibland.
söt var denna
2007-08-31

    Mr.painter
hihi braaaaaaa drömd
2007-08-31

  Antropofagen
en sån där, som lili sa, som bara ploppar upp mitt i...
Fint!
2007-08-31

  KLANG
härlig sak!
2007-08-31

  Jack E. Gladh VIP
Fint skrivet med känsla och engagemang. Helhjätrat skönt. Mycket bra ordval.
2007-08-30

  Dilsewat
Inbjudande närhet!
Men jag skulle inte föredra vara en dröm :)
2007-08-30

  Jan Linderoth
Har försökt det där, tänlt intemsivt på hene innan sömnen och sen drömt om älgar och gräshoppor! Hopplöst!
Men visst vore det fint om vi kunde styra drömmar.
2007-08-30

  Patrick K
I\'m all yours! underbart! :)
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita