Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor av mörker


vårdslöst

släppte hon taget
om viljan
och föll tillbaka
i sängen


antagligen

var modet slut



oljan i lampan

som länge
sett till

att hålla skenet uppe




Övriga genrer av Bim
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-28 16:25



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
\"släppte hon taget
om viljan
och föll tillbaka
i sängen\"

kan nog alla känna igen,
men inte alla kan fånga orden
så klart.

oljan och lampliknelserna är väldigt väl talande oxå.
känns igen alltför väl.

mvh
/Kapten Rödöga (av sömnbrist)
2007-08-29

  Lilla My* VIP
Vågor av mörker...en stark från hjärtat dikt..med knorr i lampan!

Nee, men nu fyller vi på med mera kräm i lampan vännen**
Här kommer ett lass:)
2007-08-28

  devilsangel
Vackert beskriven smärta!
2007-08-28

  Rachel Roth
sorgligt....
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Bim