Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det kalas så är det


falsk energikick

stor tårta på bordet
och sött socker i blodet

efteråt

finns det bara svag trötthet
och tårtsmulor







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-30 07:56



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ah snyggt Hans
2007-08-30

  Jojo
och en gnutta ångest...

just det där efteråt, som du lagt till fick dikten att kännas som \"min\"
2007-08-30

  Jojo
Jo på kalas går det ju an. Annars är det just en falsk energikick... bra att påminnas ibland...
tack
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP