Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En-bara-komtillare...


Han som bar bergskristall på sina axlar.


Jag ville aldrig vara den bevingade
som stal dina fotspår.


Ett inbränt minnessigill,
om hur eldstäderna brann
en förunderlig eld i regnbågens kulörer

som om det vore ett prisma av bortglömt ljus
över tider som löpt,
likt postiljonens skrämda hästar
över vårvinterisen

och mitt emellan nord och syd
föll en bergskristall mot markens frost

det var där du lät tonerna
falla ned över dina axlar
och sedan valde väg.






Fri vers av _Mian_
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-08-28 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_