Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
san sebastian


allt är guld

 

 

gnistrande  bålverk 

 

staden kysser dig  med  sand




Fri vers av Cattastropher
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 11:10



Bookmark and Share


  LUTHER
Enkla små ord, men endå kan det bli så fint!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher