Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig med hjärtat

 

Att hålla av ögonblick

ögonblick av kärlek

dyrkan till dig min vän

min älskade varje dag

mitt andra, andra jag

 

En bekännelse ifrån min muns röda vråar

och min tungas vaggande

ord som längre ingenting betydet

visor som längre inte sjungs

och burar som längre inte öppnas

och vi får hålla oss utomhus

utan hus och utan fönster

utan skydd och inga borgar

när jag mitt hjärta lättar för dig min vän

min älskade varje dag

mitt andra, andra jag

En hemlighet ifrån

tindrandet på havets botten

och solens strålar i havet där jag döptes till din

 

O´min älskling

Jag älskar dig

Jag älskar dig med hjärtat




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-08-29 17:42



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Jättevacker kärlekshyllning! Ditt språk är så levande och dikten blir så bra!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*