Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miss anpassad


bland dammtussars kadaver vankade hon
runt runt i en alltför välfylld lägenhet
där varje sak hade sin plats

utom hon




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-29 22:11



Bookmark and Share


  thyme
cool!
2007-09-01

  Sanningsägaren VIP
äsch då
fyndiga skulle det naturligtvis stå
*borstar av mig dammet*
2007-08-29

  Sanningsägaren VIP
Å me like...
den lilla dam tussan herself...
gillar den här fyndifa ordleken av dig Hans
tänker på denna
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=264872

2007-08-29

  Daniel_78 VIP
så skall bostäverna tas
2007-08-29

  Erik L
Ovanlig dikt där du vinner mycket på att låta den sista raden vara utbruten från versen.
2007-08-29

    undefined
bra text, lämnar tankar !
2007-08-29

    ingvar VIP
Bra, titeln ej minst!
Ingvar
2007-08-29

  Maria Zena Viklund
Den här var riktigt bra, tankevärd!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP