Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollslända


Trollbundna sländor

Svävar i natten


Elfte timmen är slagen




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 557 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-08-29 22:47



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbart vackert i elfte timmen.
2007-09-01

  Nina V A
skirhet som skär tidshimlen, vackert så!
2007-08-31

    Lillemor
Trollsk inbjudande text
öppnar mina sinnen
...åt nästa timme.
Fina haikun du skriver!!
2007-08-30

  danshäxan
Hej!
En oerhört vacker text som lämnar
det mesta åt läsaren. Den har ett
tungt vemod som låser mig till texten.
Slutraden ligger som ett hot eller löfte.
/ bra jobbat! / danshäxan
2007-08-30

  Björn Karlsson
Jag tycker att språket är vackert.
I skönheten ser jag alvaret.
Tack.
2007-08-30

  Madjori
Åhh, trollsländor som svävar i natten, kan det bli finare.
2007-08-30

  Jessica Ebbesson
Finfin haiku!
2007-08-30

  * Ammi *
jättefin haiku
2007-08-29

  Catrin
Se jag skrev i panik innan och glömde ordet fobier : (
2007-08-29

  Catrin
Väldigt vacker text, men en av mina största (den enda förresten) är just trollsländor, så med hjärtklappning skriver jag denna kommentar och är mycket tacksam över att du inte hade en bild också : )
2007-08-29

  hero40
Trollska sländor
i mytisk tappning
som applåderas!
2007-08-29

    ingvar VIP
Efter natt kommer dagen!
Ingvar
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund