Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek och att finnas för varandra och hur lite som kan göra så mycket. Det är underbart och viktigt.


Ge inte upp - änglar finns här


Tänk.......

lite värme

kan göra så mycket

att själva stjärnorna

stannar upp

och

låter en människa

få känna sig älskad

och sedd

av en medmänniska

Och gör hela

tillvaron så ljus

det finns änglar

i den här världen

som bryr sig om dig

tillräckligt mycket

om du visar dig själv

och så att du

kommer känna dig......

gladare

än på länge

för att det finns

vackra änglar

i den här världen

som bryr sig om dig

för att du är du

för att du är värdefull

för att du har din charm

som är bara din

och att även om du

inte tror det nu

så kommer du att räknas

som den du är

och betyda något mycket speciellt

för någon annan speciell person

för att det finns bara du

som är som du

som tänker precis som du

ser ut som du

skrattar precis som du

och även om du inte

är som alla andra

vilket ingen av oss är

Så är du så otroligt älskad

av någon

fast du kanske inte

kan älska dig själv

Så ge inte upp

innan miraklerna

har hunnit visa sig

det är det fina

Att vi inte vet när.......

de kommer att visa sig

för livet är så förunderligt








Fri vers av bluesatin
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 21:22



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det här låter
bra! Nu sätter
jag mig ner
och väntar!
2007-08-30

  Anna Nickolausson
denna är värd att bokmärkas för du har så rätt
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin